Златко Димитров към избирателите в Несебър: Гласът ви за мен не е бил напразен

12:06, 26 окт 15 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидат-кметът на ГЕРБ за Несебър Златко Димитров благодари на всички жители на морската община, които са гласували за него на вчерашния вот. Той излезе с официално изявление, след като станаха ясни резултатите от местните избори. Вота в община Несебър спечели още на първия тур неговият основен съперник и досегашен кмет Николай Димитров.

Ето пълния текст на изявлението:

„Искам преди всичко да благодаря от сърце на всеки един от тези 4064 жители на община Несебър, които гласуваха за мен и ми дадоха своето доверие. Знам, че всеки един от тези гласове е честен, изисквал е кураж, свободна воля и е зареден с много надежди и положителна енергия за по-добро бъдеще за община Несебър. Искам да благодаря на всеки един от Вас и да Ви уверя, че въпреки финалния резултат, гласът ви не е бил напразен. Това е глас „ЗА“ конструктивен коректив в полза на по-доброто управление на община Несебър. Глас за възможностите за постигане на по-добри резултати. И се надявам, че всеки един от тези гласове ще бъде отчетен и взет под внимание в управлението през следващите четири години.

Поздравявам г-н Николай Димитров със спечелването на третия му кметски мандат. Пожелавам му искрено успешна работа в полза на всички хора в община Несебър, защото те заслужват най-доброто.

Излизам от изборната надпревара по начина, по който влязох – с чисто име и съвест, и имам твърдото намерение да продължа да работя за развитието на общината, както съм го правил по един или друг начин през целия си съзнателен живот.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама