Обраха автосервиз в Русе

11:28, 26 окт 15 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Първо РУ вчера е постъпил сигнал за кражба от автосервиз на фирма, намираща се в двора на “Паркстрой” на бул. Трети март в Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР. Според потърпевшите деянието е станало след 18 часа в петък. Установена е липсата на пари в брой – около 1000 лв.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група и е извършен оглед. Обектът не е бил под охрана, имало е жива охрана само на портала на входа на двора. По случая е заведено досъдебно производство.

Друг сигнал за кражба е постъпил и от фирма, намираща се в двора на “Славянско изкуство”, на бул. Трети март в Русе, според който също от петък, след 17 часа, е била извършена кражба от производствен цех, след взлом на прозорец.

Отнети са лаптоп, телефон, ъглошлайф, флаш памет, на обща стойност за около 820 лева. Дежурна оперативна група е посетила и това местопроизшествие, извършен е оглед и по случая е заведено досъдебно производство. На този обект също е нямало охрана, а само на входа на двора на ТПК-то.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама