Полицията засече спряно от движение БМВ на наркодилъри в Бургас

11:10, 26 окт 15 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители на МВР в Бургас засякоха кола, с която са се предвижвали младежи, заподозрени за разпространение на наркотици.

Около 21.10 часа в петък служители от сектор „Пътна полиция”, патрулирайки по ул. „Стефан Стамболов” в посока към ул. „Св. св. Кирил и Методий”, забелязали лек автомобил „БМВ” с бургаска регистрация, което се движело без светлини. Констатирано е, че колата е собственост на 31-годишен помориец и е спряна от движение, без сключена застраховка „Гражданска отговорност”.

Полицаите последвали автомобила по ул. „Хан Аспарух”, като подали светлинен сигнал. Стигайки до края на улицата, „БМВ”-то е спряно. Тогава от двете леви врати побягнали младежи, които успели да се укрият. В купето на возилото останала само пътничката на предната дясна седалка. Това е 21-годишната Габриела Г. от Шумен, която е криминално проявена. Тя заявила, че познава единствено водача на автомобила.

При извършената проверка в момичето са намерени и иззети две полиетиленови пликчета с марихуана и електронна везна. Габриела Г. е арестувана със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама