Обезоръжиха петима „батки”, нападнали роми в кв. „Победа”

10:33, 26 окт 15 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Множество хладни оръжия и едно огнестрелно са иззети от петима биячи, нападнали роми в бургаски квартал „Победа”, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В събота около 13.30 ч. в Първо Районно управление е получено съобщение за инцидент, възникнал в района на бензиностанция на ул. „Чаталджа” в квартала. 21-годишните Веселин Д. и Петър П., 22-годишните Георги К. и Илко П. и 20-годишният Георги Ч. са нападнали четирима живущи на ул. „Тамара” в Комлука на възраст между 22 и 39 години. Като видели озъбените насреща си „батки”, ромите сами се обадили в полицията.  

Служителите на МВР пристигнали бързо на мястото и предотвратили сигурен тежък побой. Те принудили нападателите да им предат цял наличен арсенал, намиращ се у тях: нож с дължина на острието около 25 см, нож в кания с дължина на острието около 20 см, пневматичен пистолет с пълнител с метални съчми, две сгъваеми метални палки, дървена бухалка с дължина около 60 см, брадва с дължина на острието 15 см и сап 50 см, както и черна маска за лице без прорези с изобразена долна челюст на скелет.

Петимата нападатели са задържани за срок от 24 часа. Случаят се разследва от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама