Атанас Камбитов печели втори мандат в Благоевград

22:37, 25 окт 15 / Политика 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Досегашният кмет на Благоевград печели втори мандат. Това сочат данните на екзитполовете. Според данните на "Галъп интернешънъл" настоящият градоначалник печели 56,05% от гласовете на своите съграждани.

В изявление пред медиите той сподели, че не е изненадан от резултатите. Приема резултатите като оценка на това, което екипът му е направил за последните 4 години.

Атанас Камбитов коментира, че е бил подкрепен от 13 листи и резултатът е бил логичен. Старият - нов градоначалник прогнозира, че новият състав на Общинския съвет ще дублира до голяма степен стария.

"Това означава, че ще работят добре, както е било досега", коментира градоначалникът.

"Предишната кампания беше по-трудна. Тази е по-лесна. За разлика от всички други, които обещаваха, нас ще ни оценяват по това, което сме направили. Щом като резултатът е такъв, значи сме на правилния път и ще продължаваме да работим по същия начин", сподели Камбитов и допълни, че е работил много добре с общинските съветници и очаква добра съвместна работа през новия мандат.

Той допълни, че идеята за кръгово кръстовище на булевард "Джеймс Баучер" е била дадена по време на среща с гражданите. Строежът ще започне в началото на следващата година. В началото на следващия месец ще бъде открит и плувният комплекс с олимпийски размери.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама