Възможен е втори мандат за Даниел Панов във Велико Търново

22:16, 25 окт 15 / Политика 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Според данни от екзит пол проучвания Даниел Панов печели изборите във Велико Търнов с 52,3%, което означва, че най-вероятно ще управлява старата столица втори мандат. “Скъпи приятели, благодаря за подкрепата и доверието. Благодаря, че излязохте в днешния ден и упражнихте конституционното си право на глас. Щастлив съм, че хората оценяват видимите резултати. Победа на първи тур във Велико Търново не се е случвала от 20 години. 

Благодаря за категоричната подкрепа, въпреки негативните кампании на опонентите ми и въпреки внушенията, които цял месец се опитваха да правят. Благодаря, че се вслушахте в позитивните послания на нашата толерантна кампания”, заяви Даниел Панов. «Имам възможността да се захвана за работа незабавно.

Хората виждат с очите си свършеното. Аз и моят екип имаме много работа, ясна стратегия и проекти с вече осигурено финансиране. Бъдещето на община Велико Търново е предначертано и се радвам, че великотърновци като истински стопани спестиха пари и време на общината. Това мога да кажа – чака ме много работа”, написа в профила си Даниел Панов.

Председателят на ВМРО коментира от Международния пресцентър в НДК, че кандидатът на ВМРО във Велико Търново проф. Пламен Легкоступ се нарежда трети след кандидата на БСП Валентин Ламбев, който социологическите агенции нареждат втори с 13-14%. 

Очаквайте подробности!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама