Добри Беливанов: Работим активно с хората, с това си обяснявам резултата

21:25, 25 окт 15 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът на ГЕРБ Добри Беливанов води убедително според първите резултати в кметската надпревара за Хасково. Следващата неделя той ще се яви с основния си опонент Георги Иванов на балотаж в областния град.

Г-н Беливанов, какъв е вашият коментар за резултата от първия тур?

За мен това бе очакван резултат, тъй като нашите съграждани се стремят към ново нещо. Ние успяхме да ги убедим, че може да го направим. Затова резултатът бе очакван и ако има балотаж, ще бъде още по-убедителен. Аз съм убеден в това.

Какво ще кажете за думите на опонента Ви, че има манипулации, купуване на гласове, през деня имаше сигнал за бял ТИР, който раздавал пари. Вие сте представител на управляващата партия?...

Аз заявих на митинга, че ще спечелим изборите честно и без уговорки и го постигнахме.  Нямам информация за ТИР-ове. Това са обвинения, които на мен лично не са ми познати тези неща.

Основният въпрос, който зададе Георги Иванов е - помогна ли Ви държавната машина, за да спечелите тези избори в Хасково?

Не. Аз се срещах от два месеца и поливина с хората. Не съм заплащвал никого. Но то си пролича, колко хора излязоха да гласуват.

Как си обяснявате, че социологията преди седмица показваше 2% преднина за Георги Иванов, а сега има пълен обрат?

Ние работим много активно с хората.  Само с това си обяснявам резултата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама