Георги Иванов: Нямаше държавна институция, която да не беше намесена в днешния ден

21:00, 25 окт 15 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Независимият кандидат Георги Иванов, който се кандидатира за 5 мандат на Хасково, според първите резултати остава втори. Той не вярва, че крайният резултат ще бъде такъв. Към момента данните сочат, че в Хасково ще има балотаж.

 

Г-н Иванов, какъв е вашият коментар за изборните резултати?

Моят коментар е, че това е решението на избирателите. След като се проверят протоколите ще стане ясно и категорично какъв е резултатът.

Очаквахте ли такъв резултат?

Не.

А смятате ли, че имаше намеса на държавната машина?

За да ми задавате този въпрос значи сте на такова мнение.

Оставете моето мнение, питам за вашето мнение?

С две думи нямаше държавна институция, която да не беше намесена в днешния ден. Това е положението. Мога да ви кажа, че за протоколите има разпореждане да не се подпечатват, т.е ако утре се протестира срещу верността на избора за дадена секция да не може да се докаже. И второто, което е започнаха да гонят наши застъпници от съответните секции да не присъстват на броенето на бюлетините. Това какво показва, че има някаква манипулация. Това показва и че каквото е изнесено като данни е подготовка за бъдещи промени затова което ще се получи като истина.

Всичко това, което казвате, правите заявка, че ще обжалвате в съда ли?

Не. Защо да давам заявка. Резултатът още е неясен. Преди малко Мишо Мирчев каза много ясно, че резултат може да бъде какъвто си поиска ГЕРБ.

Т.е, очаквате финалният резултат да не бъде този, който е сега?

Естествено.  Защото иначе ще бъде жалко за това, което е станало през последните 16 години. И най-вече за онова, което предстои да стане, ако нещата останат такива. Но в края на краищата гражданите решават, те избират.    

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама