Цанко Цаков: Гласувах за възраждането на варненската икономика

16:36, 25 окт 15 / Политика 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненският бизнесмен Цанко Цаков, председател на местна политическа партия и водач на кандидатска листа за Общинския съвет, упражни своето право на вот в избирателна секция в СОУ "Св. Климент Охридски".

"В нашата листа няма нито един кандидат, който досега да е участвал в политическия живот.  По този начин изразяваме нашата позиция за пълно обновление на общинския съвет", заяви на излизане от тъмната стаичка Цанко Цаков.

Той подчерта, че в първата десетка на листата на партията за местния парламент влизат и лица от февруарските протести, които са чисти и неопетнени. "Ние няма да гласуваме срещу интересите на гражданите", декларира водачът на листата.

Той е убеден, че варненци ще подкрепят кандидатите за районни кметове, които имат визия за решаване на проблемите в крайните квартали, където живее 30% от населението на града. "Не може да правим лустро на един град, който има съсипана икономика и малко чужди инвестиции в последните години. Всичко това трябва да се възроди!", категоричен е Цанко Цаков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама