Хитрите изборни класации се преместиха във Фейсбук

16:02, 25 окт 15 25 502 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Информационни сайтове и радиа масово преместиха класациите с междинните данни на социолозите за хода на гласуването във Фейсбук. Някои пък се престрашиха да оставят графиките и на страниците си.

В Изборния кодекс има изрична забрана за оповестяване на социологически проучвания преди края на изборния ден. От ЦИК пък предупредиха, че ще глобяват за популярните класации с филми, песни и т.н.

На вота в София състезанието е пресъздадено с кулинарни техники от типа на Стек по генералски, Пълнени червени камби, Телешко по драгалевски и Сочна баклава, Кашкавал пане от Сирищник, Пица „Без цензура“, Патриотична боб чорба и „Бьоф Сидерофф“. Други не бяха толкова изискани в избраните ястия: Филия с мас, Мармалад от рози , сини сливи с Пръм суфле, дребни сладки от клек шопа, чушки бюрек , лютеница по Пернишки , македонска наденица.

В социалните мрежи позициите на кандидатите минават директно със снимки и проценти, както и данните за референдума. Има и конкурс за местна самодейност: "Лента, ножица и магистрала", "Червеният шлагер", "Блокбастър", "Преображението на кадията", "Патриотични игри", "Клекшоп герои".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама