Даниела Савеклиева: Гласувах, за да продължи европейското развитие на Благоевград

13:54, 25 окт 15 / Политика 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Гласувах, за да продължи европейското развитие на Благоевград. Гласувах, за да може той да се превърне по-бързо в европейски град, който да бъде гордост и за моя син и където да го отведе живота по света, да има мотива да се върне тук". Това сподели пред Topnovini.bg депутатът от областния център на Пиринско Даниела Савеклиева веднага след като упражни правото си на глас в 45-а секция в Езиковата гимназия.

Тя допълни, че надеждата й е днес да има по-висока избирателна активност. Така и представителността на избраните кандидати ще бъде много по-силна.

"Това за мен е най-важно. Смятам, че видимите резултати са налице и хората ще гласуват това развитие да продължи. Защото всеки един от нас вярвам, че се гордее с Благоевград и начинът, по който той изглежда", категорична бе Савеклиева.

За първи път своето право на вот упражни и синът й Калоян. Той е на 18 години и учи в Езиковата гимназия в Благоевград. Пред нашата медия младежът сподели, че за него има смисъл да се гласува и за това го прави. Той даде своя вот за едно по-добро бъдеще за младите хора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама