Хасан Хасанов: Гласувах за промяната, която се очаква от дълги години

13:22, 25 окт 15 / Политика 25 591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гласувах за промяната, която се очаква от дълги години, каза кандидатът за кмет на община Разград Хасан Хасанов след като упражни правото си на глас на местните избори и в националния референдум. Той гласува в секция в родното си село Дянково.

Хасанов подчерта, че в община Разград трябва да се обърне повече внимание на малките населени места. По думите му това, което се прави в момента е добре и хубаво, но много малко средства и внимание се отделят за населените места. Хасанов смята, че основният проблем в общината това е асфалтирането, както и ред други неща, които могат да се направят. Според него не,  че е нямало желание досега, най-вероятно не се е намерил подходящият вариант и достатъчно ресурси. Надявам се отсега нататък да направим така, че да се случват нещата, каза той.

Кандидатът за кмет на Разград коментира още, че има и проблеми, свързани със социалната политика, които трябва да се променят. По думите му населението по селата е остаряващо и според него имат необходимост от малко по-добро отношение към тях.

Хасан Хасанов смята още, че трябва да се промени и отношението на хората към общинската администрация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама