Иван Портних: Гласувах за бъдещето на Варна (видео)

11:57, 25 окт 15 / Политика 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гласувах за бъдещето на Варна, да продължим започнатото и да направим града ни по-добро място за живеене. Това заяви досегашният кмет на морската столица и кандидат за нов управленски мандат – Иван Портних, пред представителите на медиите, които го изчакаха да излезе от изборната секция в ОУ "Васил Априлов". Именно там Портних и чаровната му съпруга Вилислава упражниха своето право на вот за местните избори, като не пропуснаха да заявят и мнението си в референдума за електронното гласуване.

Младото семейство пристигна в ОУ "Васил Априлов" в уречения час. "Този път не съм си забравил личната карта", шеговито се обърна към журналистите кандидатът за кмет, който на частичния местен вот преди 2 години бе дошъл до секцията без документи за самоличност.

Портних и съпругата му търпеливо изчакаха своя ред пред изборната секция, въпреки че съгражданите им бяха видимо благоразположени към тях и искаха да им преотстъпят местата си. Семейство Портних обаче демонстрира желязна принципност и не пожела да пререди никого. 

Впечатленията на Иван Портних са, че гласуването с 4 бюлетини забавя в известна степен изборния процес, образуват се умерени опашки, но по-важното е, че хората имат желание да упражнят своя вот.

"Надявам се това да продължи през целия ден и да има висока избирателна активност", коментира Иван Портних. Той призова всички избиратели да упражнят своето право на вот и в националния референдум за електронното гласуване. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама