Димитър Николов: Гласувах, за да може бургазлии да се гордеят с града си

11:46, 25 окт 15 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът за кмет трети мандат на община Бургас Димитър Николов пусна своя глас за представители на местната власт. Той пристигна малко след 10:30 часа в двора на Гимназията по транспорт в морския град, за да упражни правото си на вот.

„Гласувах за ускореното развитие на Бургас, за това бургазлии да се гордеят с развитието на града си, а тези които не живеят тук - само могат да съжаляват. Искам да се вдигне избирателната активност и колкото се може повече бургазлии да подкрепят успехите на нашия град, защото неминуемо по-доброто бъдеще предстои. И аз съм убеден в това”, каза Николов, след като пусна бюлетината си в изборната урна.

Той призова бургазлии да излязат днес и да гласуват. „Мисля, че си заслужава в неделния ден всеки да отиде до избирателните секции днес и да пусне своята бюлетина. Времето е прекрасно. Нека моите съграждани да отделят няколко минути от свободното си време, за да покажат съпричастност към развитието на града и към гражданското общество в държавата. Самият аз ще дам своя глас и за референдума, с което ще подкрепя прогреса", категоричен бе досегашният градоначалник.

Николов не скри, че е леко притеснен относно нивото на избирателната активност, но изрази надежда, че бургазлии ще опровергаят всички съмнения в края на изборния ден.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама