Радан Кънев: Изборите не са предопределени, но ако не гласуваме, стават такива

11:22, 25 окт 15 / Политика 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Предизборната кампания за местните избори беше по-честна и лоялна от тази през 2о11 година“. Това каза съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев на излизане от избирателната секция. Той призова столичани да упражнят правото си на глас, включително и на референдума за електронното гласуване.

„Аз гласувах за коренна промяна, както и повечето ни симпатизанти. Наистина се обръщам към всички наши съграждани с молба да гласуват и на изборите, и на референдума, тъй като нищо няма да се промени, ако не го променим ние, това е сигурно“, каза Радан Кънев.

Той заяви, че очаква „прилична“ избирателна активност, като разчита поне 50% от имащите право да гласуват, да заявят своя вот.

„На много места се смята, че изборите са предопределени. Никога не е така, но ако ние не гласуваме, стават“, убеден е Кънев. „В сравнение с предишните местни избори и тези през 2013, с проблеми и компромати. Тази кампания за местните избори беше голяма крачка към спокоен и демократичен процес“, добави Радан Кънев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама