Дани Каназирева: Гласувах, за да се върне уважението в Пловдив

11:16, 25 окт 15 / Политика 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Гласувам, защото искам да се върне уважението в Пловдив. Гласувам за достойно поведение, ясни позиции и професионализъм, без договорки зад гърба на пловдивдчани." Това коментира Дани Каназирева, кандидат за кмет на Пловдив и водач на листа за Общински съвет, след като упражни правото си на глас в 10 часа тази сутрин в Професионалната гимназия по транспорт "Гоце Делчев" в район "Източен".

Каназирева допълни, че нейният вот е за изграждане на истинско местно самоуправление в неговия европейски смисъл, което е близо и в услуга на местното население.

"Какъвто и да бъде свободният избор на хората днес, нека той да допринесе да се случи най-доброто за Пловдив", заяви още Дани Каназирева. Тя благодари на членовете на секционните комисии в Пловдив и на Общинската избирателна комисия, независимо коя политическа сила представляват, защото те поемат цялата тежест на днешния изборен ден и отговорността да гарантират нормалното протичане на изборния процес.

Заедно с Каназирева за органи на местното самоуправление, както и в референдума за електронно гласуване своя вот даде и Веселин Чавдаров, кандидат за кмет на район "Източен".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама