Красимир Костов: Благодаря на шуменци за 8-те години, в които работихме заедно

10:46, 25 окт 15 / Политика 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Гласувах защото винаги съм гласувал, това е единствената възможност да отразиш отношението си и това трябва да го направят всички българи, тъй като в края на краищата активното и масово гласуване ще покаже по-ясно и ще очертае волята на хората”, каза кметът Красимир Костов след като упражни правото си на вот в Началното училище „Княз Борис Първи” в Шумен.

„Кандидатите за кметския пост да знаят, че ги очаква едно голямо предизвикателство да продължат успешното развитие на Шумен”, допълни градоначалникът. 

На въпрос дали съжалява, че се отказа от кандидатурата си за трети мандат, Костов отговори, че не е въпрос на съжаление, а на друга преценка във вътрешно партийните отношения. По думите му, когато командата не е единна, няма как да вървиш към победа.

Костов заяви, че изборния ден в общината протича нормално. „Ние имаме богат опит като общинска администрация и мисля, че нещата са добре подредени”, допълни сегашният кмет на Шумен.

“Използвам повода да благодаря на шуменци за тези 8 години, в които работихме заедно и усилено за промяната на Шумен и много се надявам след днешния ден тази промяна да продължи”, каза Костов.

Той бе придружен от съпругата си Олга Костова, която за първи път упражни правото си на глас в България.

“Сега получих българско гражданство и с удоволствие гласувах и на референдума и за кмет и общински съветници”, заяви след като пусна своите бюлетини Олга Костова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама