Лидери на партии и кандидат-кметове гласуват по график, още преди обяд

08:13, 25 окт 15 / Политика 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Традиционно както на всички избори, днес гласовете си ще дадат лидерите на партиите и кандидат-кметовете. Още вчера пресслужбите на партиите обявиха кой, къде и в колко часа ще гласува.

По традиция премиерът Бойко Борисов ще упражни правото си на глас в ранните часове на деня в родната си Банкя. Друг ранобудник в изборния ден е лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров, който ще гласува в 09:15 в училище близо до „Руски паметник“.

Президентът Росен Плевнелиев също ще гласува преди обяд в избирателна секция на бул. „Бистришко шосе“. В същата секция ще гласува и кандидатът на "Зелените" за кмет на София Иван Велков.

За 09:30 обявен, че ще гласува, е кандидатът за кмет на Реформаторския блок Вили Лилков, който ще пусне бюлетините в 41-во СОУ. В същото училище ще гласува и лидерът на БСП Михаил Миков, но в 12:00 часа.

В 10:30 ще гласуват кандидатът за кмет на ГЕРБ Йорданка Фандъкова и лидерът на ДСБ Радан Кънев. Фандъова традиционно ще гласува в училище в кв. „Иван Вазов“, а Кънев в близост до бул. „Дондуков“.

Кандидатът за кмет на София от новосъздадената коалиция „Сердика“ Георги Кадиев ще гласува в 11:00 в кв. „Младост“ 3. В същия час на няколко спирки от него- в район „Изгрев“, правото си на глас ще упражни и лидерът на ДПС Лютви Местан.

Кандидатът на БСП за кметския стол Михаил Мирчев е обявил, че в 10:00 ще направи своя избор в столичното 119- то СОУ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама