Изборният ден в община Бургас започна нормално, всички секции са отворени

07:30, 25 окт 15 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изборният ден в община Бургас започна спокойно. Всички секционни избирателни комисии са отворили навреме – точно в 06:00 часа и работят без проблеми. Това съобщи за Topnovini.bg председателят на Общинската избирателна комисия Елка Стоянова. До момента няма никакви сигнали за нарушения.

Секциите в бургаското училище „Антон Страшимиров” отвориха само няколко минути преди 6 часа, видя репортер на Topnovini.bg. В една от тях – 137, първи гласуваха самите членове на комисията.

„Изборният ден започна нормално и протича спокойно за сега. Председател съм на секционна комисия за трети път и никога не съм имал проблеми, всичко е било наред. Наблюденията ми от предните избори са,че най-голям наплив от хора, които идват да гласуват, е по обяд, както и в късния следобед – около17:00 и 18:00 часа”, каза за Topnovini.bg председателят на секционна комисия 137 в ОУ „Антон Страшимиров” Райчо Димитров.

Малко след 06:30 часа пристигна и първият избирател, който упражни своя вот.

„Винаги съм гласувал, правя го и сега. Трябва да управляват достойни и интелигентни хора, които да мислят за жителите на града. Точно такъв трябва да бъде самият кмет, както и всички общински съветници”, сподели 44-годишният Иван Калоянов, който е дошъл в този ранен час, тъй като след това е на работа.

Общо 289 секции са разкрити в община Бургас. Право да упражнят вотя си имат 185 968 души от общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама