Господин Господинов работи единствено и само за хората от Мъглиж

17:35, 22 окт 15 / Политика 25 985 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът за кмет на община Мъглиж Господин Господинов, издигнат от ГЕРБ, е един от най-успешните кметове в България. Той натрупа много опит, за първи път даде възможност за реален диалог с хората, с бизнеса, с най-уязвимите социални слоеве от населението. Работи много активно по европейските структурни фондове, единствено и само в името на хората от Мъглиж. Това стана ясно по време на закриването на предизборната  кампания на ГЕРБ в община Мъглиж.

Господин Господинов печели доверието на своите избиратели  единствено с работата си и видимите резултати в интерес на жителите на нашата община, категорични бяха хората от подбалканския град.

„В последните 25 дни нашият екип не провеждаше предизборна кампания, а  водеше диалог с хората от различните населени места. Концентрирахме се върху това, какво ще се прави в следващия програмен период по Европейските структурни фондове, което случайно или не съвпада с втория кметски мандат на Господин Господинов. Излязохме извън контекста на тесните партийни интереси и насочихме усилията си  в правене на политика, единствено в услуга на хората”, каза д-р Душо Гавазов, досегашен зам-кмет и общински председател на ГЕРБ в Мъглиж. По думите му в работата си са срещнали  много черен PR, грандиозни лъжи, с които опонентите, лишени от визия за европейското развитие на община Мъглиж,  са ги заливали ежедневно. „За радост в света на интернет технологиите, когато човек има чиста съвест, солидни аргументи и факти може бързо да развенчае опозиционните митове и легенди”, обясни д-р Гавазов. Той припомни, че преди четири години община Мъглиж е била на кръстопът, дали да продължи свободното пропадане в дълбоката бездна или да намери спасителна сламка, за да се нареди до общините отличници в България. „Благодарение на Вас, хората от тази община, спасителната сламка беше намерена в лицето на Господин Господинов и нашата община е в челните места по усвояване на европейски средства на глава от населението. Сега Мъглиж отново е на кръстопът, дали да се върне към безвремието от преди четири години или да надгради постигнатото.   Вярвам, че заедно с Вас ще възкресим думите на поета: „Мъглиж беше пръв” и отново ще бъде пръв, емоционално предрече д-р Гавазов.

"Победата на Господин Господинов в Мъглиж е победа за бъдещето на региона и Вашето бъдеще. Искаме да направим община Мъглиж достъпна за бизнеса, за инвестиции, но истински, и за нови работни места. Но най-вече желаем населените места да се превърнат в приятно място за живеене и да се върнат тук младите, които са напуснали родния си край. Без Вас тези наши амбиции ще останат нереализирани. Кметът и общинските съветници от ГЕРБ са единствената алтернатива да надградим постигнатото и да предадем европейски облик на Общината, в която живеем”, категорични бяха съпартийците на Господинов.

Пред стотиците мъглижани и гости в салона на читалището бяха представени и кандидатите за кметове на населени места, както и кандидатите за общински съветници.

Градусите на празничната атмосфера скочиха неимоверно от невероятния спектакъл на Нешка Робева „Разбъркай го, за да се оправи”, чийто сценарист е Влади Карамфилов – Въргала. „Страхотна атмосфера, невероятен професионализъм, прекрасно настроение, истинска наслада за всички присъствали. Напълно заслужено, публиката 10 минути права на крака и с ръкопляскания изпрати зашеметяващите танцьори”, коментираха мъглижани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама