Теодор Георгиев: Знам, мога и вече съм го доказал

16:48, 22 окт 15 / Политика 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Теодор Георгиев е втория в листата с кандидати за общински съветници с номер 12 на предстоящия местен вот в Русе. Той е на 56 години. Кореняк Русенец. Женен с три деца. Неосъждан. Експерт е в областта на хотелиерството и ресторантьорството, търговията и услугите, както и в туризма. Със стаж от 40 г. в бранша. Съосновател и дългогодишен член на Управителния съвет на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите в Русе.

Уважаеми приятели, колеги, съмишленици и Русенци,

Кандидатирам се защото знам, че мога да бъда полезен в Общинския съвет в Русе през следващите четири години за вземането на важни решения в полза на хотелиерството и ресторантьорството, на търговците, както и на развитието на туристическия бранш и услугите в региона. През изминалите 25-26 години не е имало човек от този бранш в Общинския съвет и по тази причина са се вземали грешни решения, ощетявали бранша.

Това сега може да бъде поправено. Запознат съм с проблемите и ще положа максимални усилия да ги реша. Знам как!!!

Другата област, в която съм познат в Русе е спорта и в частност - футбола. Член съм на Управителния съвет на Лекоатлетически клуб "Дунав" и на сегашния Футболен клуб "Дунав".

Неведнъж съм помагал с лични средства, труд, енергия и лоби на най-високо ниво.

1. Бях в ръководството на ФК "Раковски" - Русе, от основаването му до възхода му в "А" група, донесъл много положителни емоции на любителите на футбола в града.

Понастоящем съм член на УС на ФК "Дунав" и отговорно заявявам, че имам пряко участие в голяма степен на структурирането и възхода на отбора.

2. Когато на два пъти ФК "Дунав" бе изваден от участие в професионалния футбол от БФС, аз бях човекът, който чрез лобито и контактите си убедих шефовете на футбола да възстановят правата на клуба.

3. Привличал съм в Русе именити треньори като Ферарио Спасов, именити футболисти като сегашния национален селекционер Ивайло Петев.

Помагал съм на амбициозни младежи за обучение и придобиване на професионален лиценз за треньори по футбол.

4. Уреждал съм контроли с футболни грандове като ЦСКА в края на миналата година. Мнозина скептици не вярваха, че този мач ще се проведе, но аз отново показах и доказах, че когато човек има желание, капацитет и иска може да бъде полезен на футболната общественост. Така се осъществи един прекрасен футболен празник, при условие че гранд от тази величина у нас, не бе идвал повече от 20 години в Русе.

Уверявам Ви, уважаеми съграждани,

че и занапред ще има такива празници, защото знам и притежавам всичко необходимо, това да се случи.

Призовавам Ви, скъпи Русенци,

Заради качествата ми и заради по-доброто бъдеще - гласувайте с бюлетината за Общински съветници от партии и коалиции с номер 12 и за личност с номер 2.

Ще се опитам да Ви бъда максимално полезен.

Благодаря Ви!

Теодор Георгиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама