Свидетел отложи истината за гей убийство в Харманли

14:25, 22 окт 15 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Свидетел, който не се яви в залата на Окръжен съд Хасково днес стана причина да не се чуе последната дума на магистратите по дело за жестоко убийство извършено в Харманли. Подсъдим по процеса е 37-годишният Ерол Мюмюн от село Надежден, който уби интимният си приятел от Харманли на 24 години.

Убийството бе извършено на националния празник 3 март 2013 г. Според разследването Ерол надрусал жертвата си в къщата му с амфетамин, а след това го убил. Самото убийство е извършено в района на микроязовир край село Върбово.

По време на досъдебното производство Ерол е потвърдил, че двамата пили заедно и взели наркотици, но отричал да е убивал. Ерол закарал тялото на младия мъж в харманлийската болница с твърдението, че го намерил на улицата в Надежден. Според свидетелски показания обвиненият в убийството обикалял около час из улиците на селото с БМВ-то си и молел приятелите на 18-годишния си син да правят сърдечен масаж на убития, с който имал интимни контакти.

От аутопсията станало ясно, че 24-годишният мъж е починал от задушаване, като преди смъртта му са нанесени множество удари по тялото и главата.

На едно от заседанията, както вече информирахме, майката на убития мъж припадна след като разбра, че синът й е поддържал интимни контакти с мъж.

Днес в съдебната зала трябваше да бъде разпитан още един свидетел, но той не се яви и това стопира работата на 5-членния състав. Прокуратурата и защитата се отказаха от показанията му, но подсъдимият настоя той да бъде разпитан. Така председателят на състава Кольо Димитров отложи процеса за следващия месец.

/Името на жертвата е спестено по етични и морални съображения/

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама