Специален проект дава шанс на арт-прояви във Варна

13:35, 22 окт 15 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Всеки, който има идея за събитие или мероприятие, свързано с културата и изкуството във Варна, вече ще може лесно да набира средства за реализацията му. Това става възможно чрез проекта АРТ Трамплин, който дава шанс на всички автори да популяризират или реализират своите идеи.

Благодарение на специално разработените категории "Култура" и "Изкуства" в платформата за краудфъндинт - trampling.bg всеки може да публикува своето предложение, като така достигне до нови аудитории, да привлече съмишленици и да осигури нужното финансиране.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Варна. Той дава шанс на идеи, кандидатстващи по международната програма Еразъм Плюс, да съберат нужните средства за самоучастие. За целта бе създадена допълнителна категория проекти "Erasmus+".

Ако си създател на проект, свързан с културата и изкуството, това е твоят шанс да се обърнеш към всички и да им представиш своята идея. Това е най-лесния начин да презентираш и рекламираш проекта си напълно безплатно, споделят инициаторите.

Ние знаем, че за да се реализира един проект, са нужни не само голямо желание и добра идея, но и подкрепа. За това ти даваме възможността, обръщайки се към широката публика, да привлечеш към твоя проект не само поддръжници, но и доброволци, които да ти помагат и заедно с теб да осъществят започнатото.

Още повече благодарение на уникалния за България краудфъндинг модел на финансиране, можеш да си осигуриш и така необходимата финансова помощ, категорични са създателите на краудфъндинг платформата. Те обясняват, че няма никакво ограничение във финансовите параметри, както и в това, дали кандидатстват НПО-та, формални или неформални групи.

Целта на проекта е популяризирането на платформата за групово финансиране и адаптирането й по начин, който подпомага културното и обществено развитие на град Варна. Обновената платформа ще е насочена към насърчаването на активни създатели на проекти във всички области на културния живот.

Специално внимание е обърнато на промотираните области "Класическа музика", "Танци" и "Театрални изкуства". В обновената платформа ще присъства и допълнителен модул за дофинансиране на проекти по "Еразъм плюс". Освен това ще бъдат добавени модули с пояснения за създатели, както и видео обучителни видео материали.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама