Ивалинка Цанкова: Нашата задача е да работим за интересите на всеки избирател в община Иваново

10:28, 22 окт 15 / Политика 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Уважаеми жители на община Иваново,

За мен, като кандидат за кмет, издигнат от местна коалиция БСП - АБВ, моята партия е България, а Мечка е моето родно място. Аз съм една от Вас. Целият ми трудов път е изминат в нашата община, и твърдя, че зная какво трябва да се направи за да се съживи и да се обнови община Иваново.

За нас, кандидатите за общински съветници в листата с Номер 3, хората са по-важни от партийните и лични интереси!. Програмата ни е отворена за вашите идеи, и ние ще се вслушаме в разумните ви предложения и ще работим за тяхното осъществяване. 

Здравеопазванне, образование, инвестиции - това е нашата Мисия номер 1. 

Наша цел е да осигурим медицинска помощ във всяко населено място, да улесним гражданите при извършване на определени периодични медицински изследвания. 

Необходимо е и да съхраним действащите училища и целодневни детски градини като създаден условия на приятен учебен процес на децата и спокойствие на родителите. Нужно е да се акцентира върху езиковото обучение учащите. Ще създадем фонд за талантливи деца, гарантиран от Общинския бюджет, дарения и младежки инициативи. Ще създадем годишен календар от общински конкурси, които да провокират младите хора към творчество и спорт. Ще организираме и платени стажове за млади специалисти в Общинската администрация.

Инвестиции, бизнес и жизнена среда - това са три взаимно свързани приоритета. Необходим е ремонт на уличната настилка след разработен план, съгласуван с кметовете на населени места, както и подмяна на подземните комуникации и ВиК мрежите, заедно с ефективен и директен контрол при изпълнение на тези дейности. 

Поставяме си за цел ефективно усвояване на европейски средства, които да подобрят местната инфраструктура. Ще работим активно с кметовете при подбор на проектите и за създаване на за работа с европейски проекти. 

Не можем да пропуснем и природните дадености на нашата красива община. Ще стимулираме всички форми на туризъм - селски, екологичен, пешеходен, културно - познавателен, спортен. Ще координираме общинската политика в областта на туризма с развитието на местната инфраструктура.

Традициите, културата и спорта са не по-малко важни приоритети, като ще работим активно за по-добра достъпност за възможно най-много хора. 

Целите са постижими, когато има желание и воля! А ние знаем как да ги постигнем, да подобрим облика на нашите села, за да живеем по-добре и да бъдат те предпочитано място за живеене за деца и внуци. Доверете се на опита и професионализма ни! Гласувайте за листата на общински съветници и кмет на община с Номер 3 за местната коалиция БСП - АБВ.

Ваша, Ивалинка Цанкова

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама