Блъснаха трима пешеходци за ден в Шумен

10:17, 22 окт 15 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима пешеходци са пострадали вчера при различни пътни инциденти в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

46-годишна жена е със счупена лява раменна кост, след като била блъсната докато пресичала пешеходна пътека на кръстовището на бул. “Симеон Велики” с ул. “Тодор Икономов”. Жената обаче не била пропусната да премине от водача на лек автомобил “Опел Зафира”.

Пробата за алкохол на 47-годишния шофьор И.Т. е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство.

Други  двама пешеходци са били ударени от автомобили в Шумен вчера, но са се разминали само с охлузни рани и натъртвания.

Около 7.10 часа на кръстовището на ул.”Алеко Константинов” и ул. Цар “Освободител” водач на Ситроен  “Берлинго” ударил 15-годишно момиче, което пресичало по пешеходната пътека. Не е установено наличие на алкохол в пробата на 52-годишния водач. След преглед в болницата, където са установени само охлузни рани, момичето е освободено.

25-годишен пешеходец е бил ударен от 33-годишен водач на Дачиа “Логан” в града. Около 18.30 часа на гаровия площад, при маневра назад водачът на автомобила не видял пешеходеца, и го ударил. След преглед в МБАЛ на 25-годишния  пешеходец са установени натъртвания, след което е освободен.

На двамата шофьори, причинили пътните инциденти, са съставени актове за установени административни нарушения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама