Сидеров с шоу и във ВСС

10:03, 22 окт 15 / Политика 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров продължава с нестандартната си предизборна кампания. След като снощи отново направи "инспекция" на клекшопа на ул "Георги С. Раковски" в столицата, днес той отново дойде на заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС), предаде репортер на София Topnovini.bg.

С екип на телевизията Сидеров причакваше главния прокурор Сотир Цацаров на централния вход на сградата. Целта му бе да му зададе въпроси относно обвинението за скандала при магазинчето. Цацаров обаче не пожела да се включи в кампанията на "Атака" и използва друг вход.

Разбрал това, Сидеров зададе въпросите си пред камерата на партийната телевизия. Според него прокуратурата е фалшиви медицински свидетелства при обвинението срещу Сидеров за скандала при клекшопа.

Лидерът на "Атака" припомни и една позабравена тема - за Авиоотряд 28 и липсата на обвинения срещу Бойко Борисов по случая.

Докато Сидеров бе в сградата на ВСС, навън личният му шофьор го чакаше спрял на място, предвидено за автомобили на хора с увреждания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама