Обръщение на Ангел Йорданов – кандидат за кмет на община Г. Оряховица от БСП

10:01, 22 окт 15 / Политика 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Уважаеми съграждани,

Казвам се Ангел Йорданов и съм кандидат за кмет на община Г. Оряховица от листата на Българска социалистическа партия.

Може би си задавате въпроса защо се кандидатирах за кмет на общината? Отговорът е - защото обичам моя град и моя роден край. Тук съм роден, тук съм учил, тук работя и тук ще продължавам да живея. Много са нещата, които ме тревожат. Но най-много ме боли да гледам как община Горна Оряховица от крупен промишлено-аграрен район  се превръща в район със затихващи функции.   Не искам моята община да продължава да се управлява тоталитарно, без визия, без модерно виждане за европейско развитие. Не искам да се погазват законите. Да се губи доверие в институциите.

Ако изберете мен и моя екип, единственото, което ви гарантирам, а не просто обещавам, е работа без уговорки. Ще разчитам на хората с доказани възможности в различни области. Ще делегирам права на хората от екипа, с който работя, за да носят и те своята отговорност. За мен  винаги, както и до сега, ще бъде важно да чувам хората, да разговарям с тях. Винаги ще се стремя да правя важното и  възможното.

Днес се обръщам към поколението на моите родители – вие нямахте провали, не разрушавахте, а съграждахте. Учехте ни на морал и отговорност. Помогнете ни и ние да го правим! Обръщам се към поколението на моите връстници, което се бори да оцелява! Към младите хора, които очакват решаването на многото натрупани реални проблеми! В деня на избора гласувайте по съвест! Не се поддавайте на закани и заплахи, че някой може да контролира избора ви. Никой не може да купи съвестта ви, защото имате достойнство. В деня на избора го покажете с вашия глас. Този ден е денят на вашата свобода и на вашата воля...

Всяка кампания е състезание, а целта е победата, ето защо очаквам победа! Битката е за бъдещето на община Горна Оряховица, целта е да се прекъснат схемите и обвързаностите, които бяха насаждани в последните години!

За да се случи това, уважаеми съграждани, ви призовавам на 25 октомври да гласувате със сърце и с разум.

Зад мен ще стоят общинските съветници от листата на Българската социалистическа партия, съставена само от хора с висше образование – инженери, икономисти, лекари, учители, дейци на културата – хора, знаещи, можещи и отговорни.

Всички вие, които искате да променим облика на община Горна Оряховица, подкрепете листата на Българската социалистическа партия с № 9 в интегралната бюлетина за избор на общински съветници, за да има общината умно, знаещо и можещо управление. Всеки глас има значение. Ще очакваме вашата подкрепа!

Убеден съм, че и вие, и аз искаме да видим Горна Оряховица като една модерна европейска община. Убеден съм също, че това може да бъде постигнато. Аз ви се доверявам, доверете ми се и вие!

Гласувайте с № 9 в интегралната бюлетина за избор на кмет на общината! Дайте ми Вашето доверие, за да работя за Вас и Вашите семейства, за развитието и благополучието на Общината и за превръщането на Горна Оряховица в модерен европейски град.

Заедно можем да й върнем силата, красотата и достойнството!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама