Фирма направи паркинг и нов тротоар и ги подари на Общината в Търговище

09:42, 22 окт 15 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изпълняващият длъжността кмет на община Търговище Диян Дечев и регионалният мениджър на веригата супермаркети CBA Георги Хлебаров откриха паркинга пред търговския обект на компанията на ул. „Трапезица” и тротоара пред намиращата се в съседство детска градина „Веселушко”.

Инвестицията е за близо 80 хиляди лева.

"Текущият ремонт на елементи от техническата инфраструктура е дарен от фирмата на Община Търговище, като дарителят отстъпва безусловно и безвъзмездно оформянето на паркинг с 18 места за паркиране на автомобили и 2 места за колички, намиращ се пред входа и отстрани на супермаркета. Отстъпва също подмяната на тротоарната настилка от двете страни на супера и в района на магазина, както и озеленяването наоколо", информираха от пресцентъра на местната администрация.

По време на откриването временният кмет Диян Дечев и регионалният мениджър на фирмата Георги Хлебаров подчертаха взаимното удовлетворение от партньорството, че благоустрояването се е осъществило бързо и прецизно с пълна подкрепа от двете страни. Диян Дечев заяви пред присъстващите, че желанието на фирмата е било прието от ръководството на Община Търговище като пример за добра инициатива и желание да се помогне за цялостното оформяне и благоустрояване на квартала. Той припомни, че част от този район на Търговище са реализираните ремонти на ЦДГ №1 „Веселушко”, в двата близки квартала, както и изграждането на спортния и младежки парк „Юкя” през миналата година.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама