Галина Стоянова: Нашата мечта е обща и тя е обичта към Казанлък!

07:29, 22 окт 15 / Политика 25 590 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Предизборната ни кампания беше нашето допитване до всички Вас, казанлъчани, за това какво искате да бъде постигнато още с любов и обич за нашата община”, така определиха от ГЕРБ – Казанлък провежданата от партията кампания за местни избори 2015. Залата в Дом на културата „Арсенал” се оказа тясна за всички желаещи да видят отново на едно място заедно кандидатът за кмет на община Казанлък втори мандат Галина Стоянова, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населените места в общината, издигнати от ПП ГЕРБ. 

„Това е нашият отбор! Това е отборът на ГЕРБ! През последните четири седмици проведохме най-хубавите срещи, на които успяхме да чуем Вашия глас! Това ни убеди, че нашите приоритети, станаха Ваши перспективи!”, заяви първата жена-кмет в историята на Казанлък и кандидат за втори мандат Галина Стоянова. В местните избори ГЕРБ – Казанлък издигна пълна листа с 37 кандидата за съветници. Листа, която съчетава опита, мъдростта, енергичността и креативността – все качества, достатъчни за един успешен партньорски ход през следващите четири години. На тези избори ГЕРБ заложи на приемствеността и даде път на младите. Партията издигна и 16 кандидат – кметове и подкрепи други трима – в с. Черганово – Нивелин Неделчев, в с. Долно Изворово – Ферид Бекиров, в с. Голямо Дряново – Петьо Апостолов.

„Така, както работихме за образованието, така ни подкрепихте да продължим да го правим, да реконструираме всички училища и детски градини в цялата община. По време на срещите ни се оказа, че одобрявате това, което направихме за местната МБАЛ „Д-р Христо Стамболски”. Ред е казвате за реконструкция на нашата ДКЦ - Поликлиника. Оценихте онова, което постигнахме за подобряване на инфраструктурата и сега е ред да наблегнем на населените места в Общината и междублоковите пространства в града. И ние ще го направим за Вас, защото казанлъчани го заслужавате!”, категорична бе Галина Стоянова. В подкрепа на думите си тя посочи, че вече са готови 35 проекта за следващия програмен период. Близо 20 млн.лв. са за градска среда. Проекти, които ще преобразят, както кв. „Изток”, така и  спортната и индустриална зони в Казанлък. „Искате да изградим обходния път  на Казанлък след тунела под връх Шипка, искате да изградим „детелината” на Индустриалната зона на обходни път, искате да направим така, че всички наши гробници и цялото ни културно наследство да бъдат социализирани и община Казанлък да стане световна туристическа дестинация”, каза още кандидатът за кмет Стоянова.

Тя, кандидатите за общински съветници и кметове на населените места бяха единодушни, че община Казанлък вече върви напред и нагоре: „Ние сме един отбор! Ние сме едно цяло! Нашата мечта е обща и тя е обичта към Казанлък!”.  

С Казанлък се оказа свързан и още един именит българин, който подкрепя вижданията на ГЕРБ за развитието на Общината. Човекът - спорт, човекът – доброта, отговорност и искреност. Потомъкът на един от най-знатните родове на Казанлък – Папазовият род, родственикът на един от кметовете на Казанлък Стефан Папазов - Тити Папазов. „Това е Вашият отбор и само когато един отбор е обединен, резултатите са видими. Пред Казанлък няма дилема.  Галина Стоянова е родена победител! Казанлък е може би единствената община, в която европейските инвестиции са три пъти повече от бюджета на цялата община.  За това причините са две - тези инвестиции не са откраднати и досегашният кмет има отбор, а само, когато имаш отбор, можеш да постигнеш видими резултати!”, заяви Тити Папазов, който се ангажира да помага на бъдещия кмет на Общината в лицето на Галина Стоянова за изграждането на модерна спортна зала, каквато казанлъчани заслужават.

В последните дни на предизборната кампания от ГЕРБ подариха на казанлъчани концерт на Мария Илиева, която пък е израснала в Казанлък.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама