Евродепутат и народни представители заявиха категорична подкрепа за Искрен Веселинов

19:45, 21 окт 15 / Политика 25 495 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Категоричната си подкрепа за кандидата за кмет на "Патриотите - ВМРО" в Русе Искрен Веселинов заявиха днес евродепутатът Ангел Джамбазки и народните представители Красимир Каракачанов, Емил Димитров - Ревизоро и Юлиан Ангелов.

Те бяха специални гости на концерта за закриване на кампанията на "Патриотите - ВМРО" на площад „Свобода“ в Русе , който премина под надслов „Музиката на три поколения“. На него пяха Михаела Филева, Валди Тотев и Ансамбъл „Гоце Делчев“.

"Този град не може да се страхува от шепа хора, които смятат, че един път купили изборите преди 4 г. могат да ви държат в състоянието на слуги, да ви мачкат, да ви газят и да се държат като фатмаци, които с компромати и насилие искат да управляват следващите 4 години. На 25 октомври можем да им покажем, че изборът е в ръцете на всички вас. Достойният избор за всички русенци е Искрен Веселинов", категоричен бе зам.-председателят на Народното събрание и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Русе е един от примерите за провала на това управление. Младите хора напускат града, индустрия и производство няма. Останала е единствено разрухата и следите от някога минало величие. Причината е управлението на тези жалки човеци, прикрити зад държавната машина и лозунги, които имитират своите началници в София. Местните избори са най-важни за всеки един от нас, защото от тях зависи тротоара, транспорта, чистотата. Зависи Община Русе да не връща в държавния бюджет средства, защото някои не е построил достатъчно, за да обработва боклука, каквото се случва в Русе в последните 4 години под мъдрото управление с видимите резултати. Единствените, които могат да бъдат различни управленци на този град са Искрен Веселинов и кандидатите за общински съветници и кметове за населени места от ВМРО", коментира Ангел Джамбазки.

"Единственият шанс на Русе и русенци е следващият кмет на Русе да се казва Искрен Веселинов. Само той откакто е в политиката работи само и единствено за хората в Русе, затова те да имат възможности за реализация в собствения си град. Затова гласувайте в името на свободния избор и в името на това Русе да има бъдеще", заяви Юлиан Ангелов.

"Искрен Веселинов е доказал се и образован човек. Той е готов да загърби кариера в София, за да работи за хората в своя град. Русе е граничен и аристократичен град. Този град гара- разпределителна за бежанците ли трябва да е или първа спирка за инвестициите. Русе трябва да е на първо място по инвестиции и на последно място по корупция, а не обратното както е сега", добави Емил Димитров - Ревизоро.

"Ние задавахме много въпроси и липсата на отговори е показателна. Отвърнаха ни с мълчание, с доноси и интриги. Може би някои хора смятат, че могат да се изживяват в ролята на Ким Чен Ир и могат да са вечни. Може да купят медии, може да саботират медии. Не могат обаче да купят съвестта на русенци и тяхното желание за свобода. Русе има огромен потенциал. Никога не ми е било толкова болно, както през тези 4 години, да виждам нереализирането на този потенциал. Това, което ще направим ние - е да спрем корупцията и десетките милиони, които изтичат в разни кръгове от фирми, да се превърнат в поддържани паркове, в грижа за младите и за възрастните хора. Ще преразгледаме пагубната политика всеки един лев да се харчи в центъра на Русе. Ще обърнем внимание и на икономическото развитие на този град. Ще създадем нови индустриални паркове, ще създадем високотехнологични паркове, ще направим така, че хората, които завършат Русенския университет да имат възможност да останат тук, да получават високи заплати и да се чувстват добре в един красив и уреден град. Това е нашата битка. Да живее Русе! Да живее България!", заяви Искрен Веселинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама