Простреляният мъж в ж.к. "Славия" е съпруг на генералния директор на ски федерацията

18:04, 21 окт 15 25 930 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Простреляният 72-годишен мъж пред блок 21 в ж.к. "Славия" е съпруг на известната българска скиорка Пепа Мицева, която понастоящем е генерален секретар на Българската федерация по ски. Това съобщиха за София Topnovini.bg жители на столичния квартал. Сигналът за инцидента е пратен днес към 11 ч.

Към момента районът е отцепен от полицията и не се допускат граждани в него. От МВР все още не са обявили по каква версия работят. Жена от съседния блок сподели пред медията ни, че се е разхождала пред блока около 10:30 ч. Тя е забелязала група от около десетина роми, които стояли пред единия вход на сградата. 

"Те ремонтират покрива. Не изглеждаха изнервени или напрегнати - всичко беше спокойно", разказва още тя. По думите ѝ в района е спокойно, като побоищата, скандалите, кражбите и разправиите са нещо чуждо за живущите в ж.к. "Славия". 

Пострадалият живее в 8-и блок, но използвал гараж пред 21-ви блок. В същия живеела и майката на Пепа Мицева. 

Блок 21 се намира между детска градина и училище, но местните са научили за инцидента от новините. За простреляния те казаха, че не го познават добре, тъй като живее в квартала от около две години. 

От Военномедицинска академия (ВМА), където е настанен пострадалия, съобщиха за София Topnovini.bg, че е той е в съзнание, контактен, адекватен и със стабилна хемодинамика и самостоятелно дишане. При прегледа са установени няколко входно-изходни рани в лицево-челюстната област. При направения скенер на тялото се виждат два проектила в областта на лява сънна артерия, добавиха от ВМА. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама