"Тутурутка" с безпощаден клип за варненската действителност (видео)

17:59, 21 окт 15 / Любопитно 25 1012 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-новият хит на култовата комедийна група "Тутурутка”, който се появи в YouTube в навечерието на местните избори, буквално поставя в шах и мат варненските избиратели. Кавърът на песента "Нашият град” e колкото забавен, толкова и сатиричен. Той е заснет паралелно на крайбрежната алея, на покрива на жилищен блок, зад който се вижда руината, наречена стадион "Варна", и на тротоара на бул. "Сливница" (пред сградата на Общината).

"Когато преди 20 години изпяхме "Варна, морето”, нашият град беше Перлата на Черноморието –  с уникален космополитен дух и завладяващо висока вибрация. За 20 години родното ни място бе превърнато в пустееща феодална крепост след СПИН по време на чума", пишат на фейсбук страницата на "Тутурутка" актьорите.

"Този град, в който всеки краде, за мнозина навярно е скучен, разпиляват се пясък, море – просто няма какво да се свлачи…

Тук общинските сделки вонят и стадиона отдавна го няма, тук с афера започва денят и завършва с пълна измама…

Ала все пак и тук хора раждат се, дишат, мечтаят, в тревоги и слънчеви дни подир своето щастие бягат…

Да, така е в нашия град – този град безкрайно порочен, в който друго, освен да крадеш, просто няма какво да се свлачи…”, е текстът на кавъра на едноименната песен на "Тангра”.

Музикалното изпълнение е миксирано със скеч, заснет на яхта, в който актьорите играят ролите на общинар, старшина и бизнесмен. Тримата делят територии и уреждат далавери, свързани със "свлачването" на варненския бряг.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама