Валентин Христов: Ще работим заедно за решаване на проблемите на всеки един от вас

15:22, 21 окт 15 / Политика 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Живеем в един град. Имаме толкова общи неща - всяка улица, всяка сграда, дунавът, паркът, прекрасният център - всичко ни зарежда с енергия, дава ни спомени, дава ни поглед в бъдещето.

Съграждани мой,

На 25 октомври ще изберем своя местен парламент. Аз съм един от кандидатите за новия общински съвет. Един от стотиците претенденти за вашето доверие. Всички обещават редица неща за тези избори и ако се изпълнят дори половината от тях, Русе би станал наистина чудесно място за живеене. 

Но ... ех, да не беше това "но"! Проблемът е, че след изборите почти всички забравят своите обещания и животът продължава по старому. 

Не искам да е така! Заявявам - с мен няма да е така! Защото: - Ще бъда при вас непрекъснато не само чрез редовни приемни, а и на открити срещи по квартали и населени места; - Ще работя да намираме конкретни решения на конкретни проблеми на вашия квартал, на вашето село, както и на всяко отделно домакинство и отделен човек; - Ще ги търсим и намерим заедно - както вие искате моята помощ, така и аз ще разчитам на вашата подкрепа - идеята ми е да създадем квартални, общоселски и обществени съвети за тази цел.

В Общинския съвет ще гласувам за: - Всички ефективни идеи за увеличаване на работните места в Русе; - Значително повече средства за дейността на народните читалища и пенсионерските клубове; - Съществено увеличение на субсидията за обществен транспорт за пенсионери, учащи и хора с увреждания; - Нарастване дела на средствата за масов и ученически спорт в програма "Спорт"; - Обособяване на фонд за младежки дейности.

Подкрепете листата на Българската социалистическа партия - Номер 24 в бюлетината. Подкрепете и мен, като гласувате преференциално с Номер 14 в дясната колонка с номера. Благодаря ви! Ще бъдем заедно следващите четири години!

Ваш, Валентин Христов

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама