И „Ислямска държава“ ще ходи на концерта на „Планета“

14:19, 21 окт 15 / Любопитно 25 491 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 1-ви декември в зала „Арена Армеец“ в София телевизия „Планета“ ще отпразнува 14-я си рожден ден. По този повод бе създадено „събитие“ в социалната мрежа „Фейсбук“, за което участие вече са заявили близо 9 000 души.

Събитието предизвика небивал интерес у хората, които не слушат поп-фолк, които заляха "стената" на "събитието" с много любопитни коментари. Остроумните им публикации и анкети са стотици, като София Topnovini.bg публикува някои от тях, както и ответните реакции без редакторска намеса:

Настрадин Ходжа пише:

извинява мен но използва google translate.

аз пише от ИДИЛ, иска каже на вас че ние идваме няколкото човек на концерта да слушаме наш брат Фикрет. уредили сме пътуването да стане до декември, но трафиканти много скъпо парите, но да се надяве все пак стане и ние дойдем на концерт.

ние с вас много избухнем на това концерт! бум бум

Владислав Владимиров пита дали да пусне климатика, а в отговор получава „Пусни, слушам всичко“.

Мартин Христоскулов отправи въпрос към желаещите да посетят концерта - „С кого искате да направи дует Джорджано?“. Сред събралите най-много лайкове отговори са „с Моци“ и „с Dr. Dre”.

Ерик Игнатиев се е почувствал засегнат от страна на почитателите на "хеви метъла" у нас. „Ние пишем ли ви глупости, когато има концерт на Айран Мейдън?“.

Почти всички постове пък завършват с фразата „за един приятел пита“.

Все пак се намират и почитатели на поп-фолка, които цивилизовано се опитват да влеят здрав разум на стената на събитието.

Анастасия Костова пише, че всеки има свои интересите и предпочитанията. „Това ,че на група хора им дотяга и не им харесва това не означава ,че на друга аудитория не им харесва. Смешно и супер нелогично е да хейтваш това ,което не харесваш по една или друга причина. Същата работа е всички хора ,които слушат поп-фолк да се нахвърлят на слушателите на друг вид музика. Олигофренщината няма край при вас. Нито граници ,нито желание за развитие имате повечето от вас. Хората са казали българина може да е схемаджия ама винаги ще си остане една тъпа овца. Види нещо -след него. Тъпотията на народа ни край няма. Малко са хората, които наистина ще разберат това“, убедена е Анастасия.

На свой ред Цветан Петков поздрави абсолютни всички за изказаните мнения, написаните коментари, публикуваните анкети и т.н. „Заслужавате да бъдете "таланти" на България за проявена творческа оригиналност и безкористен патриотизъм. От лични наблюдения знам колко е блажнещо за човешката душа да се изказват аргументи и да се водят спорове, особено в интернет ( и аз не устоях ).  Само в България имаме удоволствието да наблюдаваме упадъка на едно общество в фейсбук“, пише той.

Организаторите на събитието побързаха да се подсигурят със създаването на ново такова. Оказа се обаче, че и то вече е окупирано основно от хора, които не харесват поп-фолк.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама