Бургас и Созопол посрещат евроквалификации по футбол

12:53, 21 окт 15 / Спорт 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бъдещите звезди на световния футбол ще гостуват у нас  за евроквалификации за юноши до 17 години. Участват отборите на Италия, Шотландия, Македония и България. Три от мачовете са на стадион „Лазур” в Бургас, а други три – на „Арена Созопол” в морското градче.  Квалификациите са за Европейското първенство в тази възраст догодина в Азербайджан. Входът е свободен, съобщиха от Общината.

След ласкавите отзиви от УЕФА за домакинството ни на шампионата на стария континент през месец май Бургас отново беше предпочетен да приеме мачове на високо ниво. Тогава и сега организатор е БФС със съдействието на Община Бургас.

Лично президентът на УЕФА Мишел Платини гостува за финалния двубой в Бургас и постави оценка отличен /6/ за организацията на Европейското първенство за юноши до 17 години.  

Първите два мача от първия евроквалификационен кръг от група 12 са днес - 21 октомври. От 16:30 часа играят отборите на Италия и България. Този двубой е в Созопол. От 19:30 часа на стадион "Лазур" ще се срещнат селекциите на Шотландия и Македония.

Другите два мача в Бургас са с  участието на малките "лъвчета". На 23 октомври/петък/ от 19:00 часа на стадион "Лазур" е двубоят между отборите на България и  Шотландия. След това на 26 октомври /понеделник/ младите надежди на родния  футбол ще играят срещу тима на Македония. Началото е от 17:00 часа.

ЕТО  И ЦЯЛАТА ПРОГРАМА:

21 октомври /сряда/

16:30 часа - Италия-България -  "Арена Созопол"

19:00 часа - Шотландия-Македония - стадион "Лазур"

23 октомври /петък/

16:30 часа - Италия-Македония - "Арена Созопол"

19:00 часа - България- Шотландия - стадион "Лазур"

26 октомври /понеделник/

17:00 часа - Шотландия-Италия - "Арена Созопол"

17:00 часа - Македония-България - стадион "Лазур"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама