Спортното министерство инвестира близо 68 хил. лева в спортна зала „Добротица“

12:36, 21 окт 15 / Спорт 25 482 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министерство на младежта и спорта обяви публична покана за събиране на оферти по реда на Закона за обществените поръчки с предмет „Подмяна на екстериорни врати и прозорци в спортна зала „Добротица“ - гр. Добрич“. Предметът на обществената поръчка е обновяване и ремонт на комбинирана зала за спортни игри и централен вход, част от Спортен комплекс „Добротица“ – гр. Добрич.

Проектът предвижда извършването на текущ ремонт на съществуваща сграда. Разгърнатата застроена площ на залата е 7 506 кв. м. Площта, предмет на разработката, е 411,3 кв. м. Дейностите ще обхванат комбинираната зала за спорни игри (волейбол, баскетбол) и централния вход на спортния комплекс. Предвижданите дейности са демонтаж и изнасяне на съществуващи прозорци, изработка и монтаж на PVC прозорци, изработка и монтаж на входни двукрили врати, алуминиеви с термомост, доставка и монтаж на завършващи алуминиеви профили, отвън и отвътре по периферията на прозорците и вратите.

Средствата за изпълнение на поръчката ще бъдат осигурени от Републиканския бюджет. Прогнозна стойност е 56 662,45 лв. без ДДС или 67 994,94 лв. с ДДС.

Срокът за извършване на строително – монтажните работи е до 60 календарни дни, считано от датата на съставяне и подписване на протокол за откриване на строителната площадка, до подписване на констативен акт за установяване годността за приемане на строежа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама