Живко Табаков пред бургазлии: Давам си сметка, че нямам право на грешка

11:08, 21 окт 15 / Политика 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„В края на своята кампания аз си давам сметка с колко много хора се срещнах и разговарях и знам колко много ангажименти съм поел. Давам си сметка, че пред вас, хората, които ме познавате, нямам право на никаква грешка. Аз осъзнавам, че през живота си съм имал много изкушения, на които съм устоявал, ще устоя и сега”.

Това каза кандидатът за общински съветник от Реформаторския блок в Бургас Живко Табаков пред около 1000 приятели, изпълнили залата на Операта във вторник вечер. Хората се отзоваха на неговата покана да изгледат театрална постановка в края на предизборната му кампания.

Табаков припомни, че акцентът в предизборната му програма е бил конкретно върху туризма, Бургас да се развие като целогодишна туристическа дестинация, съзнавайки, че това ще привлече много инвеститори, което от своя страна ще отвори нови работни места и ще се повиши стандартът на хората.

„Дал съм си срок до 4 години, до края на мандата, бургазлии да са усетили този стандарт и ние да сме едно по-различно място за живеене”, заяви Табаков.

До него на трибуната бяха заместник-председателите на ДБГ Димитър Танев и Настимир Ананиев, както и Антони Тренчев - член на Изпълнителния съвет на партията. Тримата депутати изказаха подкрепа за неговата кандидатура от името на ръководството на ДБГ и от това на Реформаторския блок.

Постановката, която видяха стотиците бургазлии, дошли в залата на Операта, бе комедията по разкази на Чудомир „Без докачение, моля”. Тя беше изиграна от актьорите на Старозагорския драматичен театър „Гео Милев”.

Живко Табаков каза, че не случайно е избрал точно тази театрална постановка, защото след всички страсти, които тепърва ще се разразяват до последния предизборен ден, е хубаво политиците да иронизират самите себе си. Поуката е, че те трябва да останат здраво стъпили на земята и да осъзнаят това, което не трябва да допускат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама