Овчар стана тотомилионер, хвърли гегата и изчезна

09:29, 21 окт 15 25 687 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пастир от петричкото село Първомай е новият български тотомилионер. В понеделник той се върнал от паша, издоил стадото от 180 овце и хвърлил гегата. Казал на работодателя си, че напуска работа.

Отначало шефът му не повярвал, но след като подопечният му хвърлил тоягата вече му станало ясно, че нещата са сериозни. Тотомилионерът се казва Здравко Траянов и спечели 1 650 милиона лева. Такава е печалбата и на друг късметлия от София. Само двамата са познали числата от миналия тираж на играта "6 от 49".

Здравко играел тото от 40 години. В събота решил да пробва отново късмета си, но пунктът в селото не работил. Затова помолил работодателя си Стоян Милев да му пусне един фиш в Петрич. Така и станало. Стоян отишъл в първия тотопункт и пуснал числа за три колонки. Служителката го посъветвала четвъртата комбинация да я избере компютърът и той се съгласил. Купил и цигари на работника си, отново по негова молба.

Милев сподели, че още в понеделник е получил предложение от адвокатска кантора да му помогне да вземе парите. Посъветвали го да каже, че Здравко му е откраднал фиша, тъй като камерите в тотопункта са заснели как той го пуска в 11.45 часа в събота. Печелившият фиш за 2,80 лева още е в колата на Стоян.

"В понеделник сутринта ми каза, че е спечелил шестицата и си поиска само компютърната квитанция. В началото не му повярвах и му казах да отиде да издои овцете. След това човекът свърши тази работа, преоблече се и си тръгна", коментира работодателят на пастира - милионер.

В момента 59-годишният Здравко е в неизвестност. Според хората в Първомай той е заминал за София при племенника си, но от столицата дойде информация, че той вече е напуснал страната. 

Неговите съселяни си спомнят, че преди години отново е спечелил шестица от тотото и почерпил своите приятели за това. На сутринта се оказало, че си е изгубил фиша. По непотвърдена информация той е откраднат и някой друг е взел парите вместо него.

Преди 4 години той бай Здравко Траянов се разделил с бившата си жена, тъй като я заварил с друг мъж докато били в Гърция. В момента до него има по-млада дама, коментираха в селото. Хората там споделят, че той обичал да си попийва. Настоящата му съпруга пък е на мнение, че до нея няма да стигне и стотинка от печалбата.

Очаква се в следващите дни за него да се сети и синът му, с който са прекъснали взаимоотношения след раздялата с бившата жена на пастира. До вчера следобяд в централата на спортния тотализатор не се бе появил нито единия, нито другия печеливш.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама