"Цветна есен 2015" събира любители и професионални градинари в Пловдив

08:52, 21 окт 15 / Любопитно 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Любителите и професионалните градинари ще се запознаят с актуалните тенденции, ще открият всичко, необходимо за зелената украса и ще получат съвети от експерти на започващото в Пловдив днес, 21 октомври, специализирано изложение за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари "Цветна есен 2015".  

Освен традиционните експонати - цветя, декоративни храсти, овошки, разсад, семена и торове, се предлага и широка гама изделия за градинско оборудване – саксии, кашпи, фонтани, чешми. Към тях се добавят произведения на занаятчийското изкуство и предмети за декорация. Така се дава възможност за осъществяване на атрактивни дизайнерски решения за озеленяването на дома, офиса, вилата, хотели, заведения и къщи за гости, коментират домакините на изложбата от Пловдивския панаир.

Професионалистите ще намерят и различни видове овошки. Тенденцията е всяка година да се предлагат непознати за нашата страна плодни дръвчета и храсти, които са адаптирани към тукашния климат. Интересът към тях е голям, защото се разнообразява асортиментът, твърдят изложители. Предприемачите, развиващи дейност в областта на цветарството пък, ще видят специални камиони и декоративните растения, които се отглеждат в  култивационни съоръжения.

Експозициите на "Цветна есен 2015" ще бъдат разположени пред палата 8 на панаирния комплекс в Града под тепетата и могат да бъдат разгледани всеки ден до 25 октомври, неделя, от 9 до 18 часа, в неделя - до 16 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама