Въвеждат временна забрана за движение в Разград във връзка с изборите

07:14, 21 окт 15 / Политика 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Временна забрана за движение и паркиране на превозни средства ще бъде въведена в Разград в дните преди, по време и след изборите за общински съветници и за кметове и национален референдум. Мярката е с цел осигуряване на обществения ред при превоза на членове на СИК и транспортиране на изборните книжа и материали, съобщават от общината.

Със заповед на зам.-кмета инж. Любомир Цонев на 24 октомври, от 11.30 ч. до 17.00 ч. затворена за движение ще бъде ул. "Кирил и Методий" в участъка от кръстовището с ул. "Цар Асен" до кръстовището с ул. "Васил Левски". Мярката ще важи и при провеждане на втори тур на изборите в предизборния ден.

Движението по същата улица ще бъде преустановено от 19 часа на 25 октомври до 07.00 часа на 26 октомври. Временна забрана за същия период от време ще бъде въведена и по ул."Васил Левски" в участъка между кръстовището с ул."Дунав" и кръстовището с ул. "Кирил и Методий", както и по северното платно на бул. "Бели Лом" в участъка между НОИ и кръстовището с ул."Васил Левски". Забраната ще важи и в случай на балотаж.

Въведените забрани не се отнасят за превозни средства със специален режим на движение и за автомобилите, снабдени с пропуски.

Със същата заповед са определени и маршрутите за движение след 19.00 ч. на 25 октомври, както и при провеждане на втори тур на изборите на автомобили, превозващи членове на СИК от община Разград до Общинската избирателна комисия, както и местата за паркиране.

Членовете на секционните комисии от общината трябва да изчакват реда си след 19.00 ч. на 25 октомври за предаване на изборните книжа и материали във фоайето и залата на Разградската филхармония, гласи още кметската заповед.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама