Ако не се класираме за Олимпийските игри в Рио, Владо Николов напуска

17:08, 19 окт 15 / Спорт 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ще играя в олимпийската квалификация в Берлин, ако получа повиквателна, разбира се. Ако успеем да се класираме, ще се опитам да дам най-добрата си игра на Олимпиадата в Рио 2016. В противен случай, последният ми мач в националния отбор ще бъде преди Нова година. Този път това е със сигурност. Това коментира капитанът на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов пред спортния сайт WorldofVolley.com.

Той понесе отговорността след загубата с 2:3 гейма от Франция на полуфинала на Евроволей 2015. След поражението ветеранът обяви, че е виновен за допуснатата загуба. Вчера отборът на България загуби и борбата за бронзовите медали след 1:3 гейма от Италия.

Пред чуждото издание Николов обясни, че националният ни отбор е изиграл перфектен турнир.

„Нямахме късмет в третия гейм на полуфинала срещу Франция. Ние можеше да спечелим и да играем на финала. Но сега трябва да останем здраво стъпили на земята. Ние сме малка страна, практически без вътрешното първенство, а сега не можехме да разчитаме и на шестима волейболисти, което е огромна загуба за нас“, каза още Николов.

Евроволей 2015 пропуснаха Цветан Соколов и Тодор Скримов. С контузии са и Андрей Жеков и Николай Николов, които почти не играха, въпреки че бяха в отбора.

„Да не забравяме и Матей Казийски, който вече не е част от националите. Ние имаме и пълната подкрепа на публиката и постигнахме невероятен резултат", заяви още Владо Николов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама