Община Разград обяви публична покана за провеждане на профилактични прегледи

15:19, 19 окт 15 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Разград обяви публична покана за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Провеждане на профилактични прегледи на работещите в социалните дейности”.

Медицинското обслужване включва извършване на профилактични медицински прегледи и изследвания на 175 души.

Прегледи ще минат всички, работещи в Дома за стари хора, Дома за възрастни хора с деменция, Дневния център за възрастни хора с увреждания „Подай ръка”, Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Емилиян”, Домашен социален патронаж и Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждане №1 и №2.

Профилактични прегледи ще се проведат и на работещите в социалните заведения в село Просторно - Комплекс за социални услуги за възрастни хора с увреждане, Център за настаняване от семеен тип за възрастни хора с психични разстройства, Защитено жилище за възрастни хора с психични разстройства, Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост и Център за социална рехабилитация и интеграция.

Медицинските прегледи, които избрания изпълнител трябва да извърши са: преглед от терапевт/интернист, от офталмолог и оценка на зрението и от невролог.

Клинично-лабораторните изследвания включват изследвания на кръв и на урина. Изпълнителят трябва да осигури необходимата техническа обезпеченост, свързана с провеждане на профилактичните медицински прегледи, като техниката и консумативите се осигуряват от него и за негова сметка.

Прогнозната стойност на поръчката е 5000 лева без ДДС,  като оферти се приемат до 27 октомври. Отварянето им ще се състои на 28 октомври от 10 часа в зала 102 на общината.

Изпълнението на поръчката трябва да се осъществи до края на декември, считано от датата на  сключване на договора, въз основа на одобрен от общината график.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама