Крадци вилнеят из хранителни магазини във Варна

12:34, 19 окт 15 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два магазина за хранителни стоки на централния бул. "Владислав Варненчик" са били ограбени през почивните дни, съобщиха от варненската полиция. Апашите взимат каквото сварят, като в първия случай са задигнати шампоани, а във втория – няколко бутилки с алкохол.

Сигнал за кражба в хранителен магазин е подаден на 17 октомври затова, че неизвестно лице е отмъкнало от стелажите 3 опаковки шампоан на обща стойност 24 лева. След извършено разследване е установен и задържан извършителят – 35-годишен варненец с инициали Г.В., добре познат на органите на реда. Апашът е арестуван за 24 часа, а материалите по образуваната преписка са докладвани на Районната прокуратура.

Ден по-рано в полицията е подаден сигнал за кражба от още един хранителен магазин на бул. "Владислав Варненчик”. Този път крадецът се насочил към стелажите със спиртни напитки и взел оттам няколко шишета. След проведено разследване е задържан и също е отведен в ареста. Става въпрос за 38-годишен варненец с инициали Т.И., също криминално проявен и осъждан. По случая е образувана преписка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама