Прибраха четирима скандалджии в ареста в Шумен

12:09, 19 окт 15 25 659 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима мъже са задържани в шуменския полицейски арест заради сбивания и скандали, станали през уикенда, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

47-годишен нощувал в полицейския арест, след като предизвикал скандал и нанесъл удари на мъж в село Салманово. Случката станала на 16 октомври. Около 18.30 часа в магазин в центъра на селото влязъл С.С. и нанесъл удар в гърба с кол на 42-годишен мъж, след това го ударил с юмрук в лицето. След това разправията се пренесла на улицата, където С.С. гонил с нож мъжа, с когото имал стари дрязги.

24-годишен мъж от село Ясенково пък е задържан след като отправял закани към близките си. Полицейски екип се отзовал на сигнал, чрез телефон 112, получен малко след 20 часа на 17 октомври. Близките на Д.А., обяснили, че се заканвал да запали дома им, заплашвал ги с брадва, срязал електрически проводници. Мъжът, който преди броени дни нощува в ареста след семеен скандал на 14 октомври, е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

51-годишният Ж.Ж. е задържан заради това, че разбил входната врата на къща на ул. „Владайско въстание” в Шумен. Сигналът е получен малко след 23 часа на 17 октомври.

Собствениците на имота съобщили, че вратата им блъска мъж. На място, за изясняване на случая, е изпратен полицейски екип. Униформените заварили пред вратата мъж във видимо нетрезво състояние. Пред тях  той заявил, че търси жена си и знае, че е вътре в къщата. Проведен е разговор със собствениците на имота, изяснено е, че в дома им  няма никой.

29-годишен мъж нощувал в ареста в Шумен след получен сигнал за скандал с 26-годишна в кв.”Макак”.

В следобедните часове на 17 октомври мъжът се скарал с жената в центъра на квартала. Пристигналият на място екип го предупредил  да се въздържа от подобни действия и да не нарушава обществения ред. В 00.50 часа е получен втори сигнал, в който е съобщено, че мъжът влязъл отново в пререкание с жената. Съставен му е протокол за предупреждение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама