Задържаха пиян, потрошил няколко автомобила в Бургас

09:23, 19 окт 15 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пиян мъж е бил задържан, след като е нанесъл множество материални щети по няколко автомобила в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал около 03.35 часа в петък.

На улица „Апостол Карамитев” пред дом № 6 четирима бургазлии на възраст между 19 и 53 години задържали видимо пияния Д. П. на 29 г. от Бургас за това, че счупил две странични огледала на автомобили Хонда Сивик” и  „Ситроен Берлинго”, с бургаски регистрации, паркирани в близост. Установено е, че първият е бил оставен на улица „Апостол Карамитев” № 6, а другият – на ул. Мара Гидик” пред дом № 6. При задържането от четиримата мъже Д. П. е получил повърхностна рана на главата, но е без опасност за живота.

Малко след това е установено, че 29-годишният бургазлия е нанесъл материални щети и на други 12 автомобила, паркирани до Операта. Докато чупел от рамото задните чистачки на автомобилите, пияният Д. П. е забелязан от четиримата мъже, които го последвали, след като побягнал в посока ул. Мара Гидик”, където продължил с хулиганските си прояви, и го задържали.

На виковете им за помощ се отзовали други двама свидетели – на 19 и 20 години, които оказали съдействие при задържането на Д. П. до идването на полицията.

При извършения оглед в непосредствена близост до сградата на Бургаска опера, в отводнителната шахта са открити седем от счупените чистачки. Д.П. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама