Заловиха добричлии да участват в нелегални боеве с кучета

08:11, 19 окт 15 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Криминалисти от полицейското управление в Пазарджик предотвратиха провеждането на нелегални боеве с кучета, като сред участниците е имало и хора от Добрич, съобщи МВР.

Служители на сектор „Криминална полиция“ предприели действия във връзка с информация, че редом с киноложка изложба, планирана да се проведе в оранжериен комплекс в землището на село Звъничево, са предвидени и боеве с кучета от породата средноазиатска овчарка, известна и като алабай.

За да предотвратят престъплението, униформените блокирали периметъра около мястото за провеждане на изложбата. Служителите на реда установили на място 76 души с над 20 кучета. Открит е обособен ринг за борби между четириногите.

Изяснено е, че присъстващите са хора от района на Пазарджик, Добрич, Шумен, Стара Загора, Ихтиман, София, Перник, дори и няколко чужди граждани от Македония и Румъния.

Част от мъжете били с богато криминално минало. На 11 от тях са съставени актове по Закона за българските лични документи. По случая е образувано досъдебно производство. Работата на разследващите по случая продължава. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама