Представиха официално новия старши треньор на "Пирин"

21:59, 14 окт 15 / Спорт 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новият старши треньор на "Пирин" (Благоевград)  - косоварят Наджи Шенсой бе представен официално днес на стадион "Христо Ботев". Той бе посрещнат от феновете на отбора с хляб, баница и сол. Шенсой бе видимо развълнуван от това посрещане и сподели:

"Трогнат съм, изненадахте ме много приятно. Това са много важни ценности, които ние на Балканите очевидно не сме забравили“.

Новият наставник на благоевградския тим подписа договор за една година с дружеството - собственик на клуба ОФК "Пирин" Благоевград. Той сподели, че причините да приеме поста на подалия оставка Неделчо Матушев са две - сантиментът му към "орлетата" и Добри Митов.

„И преди години, когато бях начело на „Пирин“, ситуацията беше същата – нямахме точки. Водил съм много отбори в борбата за оцеляване. Явно такава си ми е съдбата", коментира новият старши треньор на пиринци и допълни, че тук не става въпрос за финанси. Убеден е, че отборът ще се спаси, тъй като има още 25 мача.

Наджи Шенсой обеща да вдигне тима на крака до януари. Треньорският му дебют ще е в понеделник срещу отбора на "Берое" (Стара Загора).

"Колкото и да е добър противникът,  много по-важно е самите футболисти на „Пирин“ да си повярват", заключи той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама