Пускат парното в Русе за изборите

16:19, 14 окт 15 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Броени дни преди местните избори за кмет и общински съветници, които са насрочени за 25 октомври, ще бъде пуснато парното в Русе.

От "Топлофикация Русе" ЕАД съобщиха, че считано от 22 октомври се започват действия за поетапното въвеждане на обектите от топлопреносната мрежа в отоплителен режим. С приоритет в това отношение ще са организации и доставчици на социални и здравни услуги, лечебни заведения и др.

Освен това с началото на отоплителния сезон, започва запълване и обезвъздушаване на вътрешните отоплителни инсталации.

Затова утре е последният срок, в който трябва да бъдат приключени всички ремонтни дейности по вътрешните отоплителни инсталации и предприемат мерки за предотвратяване възможността от течове от липсващи отоплителни тела.

Считано от утрешния 15 октомври персоналът на "Топлофикация Русе" ЕАД няма да извършва източване на вътрешните инсталации за извършване на текущи ремонтни дейности.

От "Топлофикация Русе" ЕАД информират още, че има активен денонощен телефон 841 905, на който всеки може да потърси помощ при аварии по инсталациите за отопление и битова гореща вода.

Междувременно от Община Русе съобщиха, че са постъпили множество сигнали и жалби от живущите в различни квартали на града, относно извършени изкопни и строително ремонтни работи от страна на "Топлофикация Русе" ЕАД. По този повод от местната администрация, са информирали дружеството да извърши за своя сметка необходимите възстановителни работи и да отстрани нанесените повреди, констатирани от общинската администрация и отразени в констативен протокол, в срокове, определени от нея.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама