Красимир Кръстев участва в дебат за Сливен в „Денят започва” по БНТ

16:04, 14 окт 15 / Политика 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Красимир Кръстев участва в дебат за Сливен в „Денят започва” по БНТ заедно с другите кандидати за кметове. Кръстев разясни целите на ПП „Движение 21” .

Бяха засегнати и проблемите с пречиствателната станция на града, за която Красимир Кръстев обясни, че трябва да се довърши, а не да се изгражда отново.

Той обясни, че средства за доизграждане на станцията биха могли да се отпуснат от държавата и този проблем не може да бъде решен от Общинският съвет, с което оспори мнението на другите кандидати.

„Ако вие не сте ходили на пречиствателната станция, аз съм ходил. И мога да заявя, че станцията се руши. Там има само един пазач. После ще ни трябват още повече пари за да се доизгради.” – заяви още Кръстев.

Кръстев заяви още, че единственото решение на този проблем е новото общинско ръководство и новият кмет да направят всичко възможно да се осигурят средства от държавата.

Дискутирани бяха и темите за подобряване на бизнес средата в града, с което Красимир Кръстев изрази мнението си, че при тази безработица насърчаването на младите хора е най-важният процес, който новото общинско ръководство трябва да направи.

На въпрос, къде е най-важната роля на кметът за привличане на нови инвеститори, Красимир Кръстев заяви, че най-важното е на всеки един инвеститор да се предложат облекчаващи условия, с което самият той да осигури работни места.

Кръстев призова гражданите да гласуват с бюлетина №26 на 25 октомври, защото три неща не се връщат никога обратно: времето, думите и възможностите!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама