Дете се контузи тежко в училищен двор във Варненско (обновена)

15:30, 14 окт 15 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
11-годишен ученик е паднал от 2 метра височина по време на игра в двора на училище "Д-р Петър Берон"  в село Приселци, община Аврен. Това съобщиха за Topnovini.bg от пресцентъра на полицията във Варна.

Инцидентът е станал около 12:35 часа. Четвъртокласникът си играел на стълбите пред сградата на школото, подхлъзнал се и паднал.

На десетата минута след инцидента е пристигнала линейка, уточни д-р Антоанета Касабова, заместник-началник на Спешната помощ във Варна. Момченцето е откарано в МБАЛ "Света Анна” с черепно-мозъчна травма и със счупена ключица. Все още не се знае дали има опасност за живота му. 

Според директорката на училището Катя Костова, която в момента се намира в Спешния център, последните резултати от изследванията са показали, че за живота на детето няма опасност. Четвъртокласникът е със счупена ключица, но е в добро общо състояние.

По думите на Костова до инцидента се е стигнало след учебните занятия. Момченцето си играело на стълбите на сградата откъм входа, където се внася храна за училищния стол. Директорът подчерта, че детето се е претърколило само, без да е било бутнато от някого.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама